Segmen Jari Jemari Menari Bloglist



Nak join segmen sis Ika ni. Tarikh tutup 20 Feb tau jadi korang sempat nak join lagi banyak masa ni. 

Ika suruh komen blog dia macam mana hahah I bukan reti sangat nak komen blog orang ni sebab citarasa masing-masing kan. Tapi I memang suka blog sis Ika, minimalist tapi ada hint of pink. I punya fav color tau pink hehe.

Mungkin sis Ika boleh tambah lebih banyak entry review sebab I suka baca review sis Ika.

6 comments

  1. Hi awak. Nak panggil apa ni. panggil Airah je la hee. Thankyou Airah sebab sudi join segmen ika yang tak seberapa ni. And haha. Okay. Ramai request suruh banyakkan review. InsyaAllah. Ika akan buat review lagi.
    Salam perkenalan Airah :) Selamat berblogging and love ya. hee

    ReplyDelete
  2. jalan jalan sini :DDD azah pun ada join jugak. jemput singgah, ihiks

    http://zaza96.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. Najihah pun joinnn
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. Hi, salam perkenalan! aida datang jalan-jalan sini dari segmen yang sama. Nanti jemput singgah blog aida pulak.. heee ^^

    https://sharifahaidahana.blogspot.my/

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.