Giveaway Bulan Cinta by Dilah




Kali ni nak join giveaway Sis Dilah pulak. Korang kalau nak join tekan banner atas ni okay. Giveaway ni sempena anniversary Sis Dilah sekali birthday jugak hehe bestnya kan semua dekat-dekat je tarikh. I punya anniversary pun sama dalam bulan December jugak :) 16 December 2016 hehe baru je lepas sambut dengan staycation haritu. Tunggu entry Anniversary Celebration tau.

2 comments

  1. Assalamualaikum.. Thanks ya sis join giveaway ni.. Happy anniversary juga to you and husband.. good luck tau.. Boleh check senarai nama peserta di sini ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/peserta-giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

    Nantikan keputusannya tak lama lagi..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.