Senarai Bloglist dan Pemenang Hadiah Misteri

Assalamualaikum and hai.



Sepatutnya semalam I dah update list peserta segmen bloglist dan pemenang tapi semalam cuti hari kemerdekaan jadinya nak tulis blog pun cuti jugak la hehe. Jadi harini i nak update senarai peserta yang join dan terima kasih sangat join segmen I yang simple je ni hadiah pun boleh bagi satu je yang mampu. Next time baru nak buat besar besaran sikit kumpul hadiah dulu. Bawah ni senarai peserta segmen Airahsyahirah.blogspot Cari Bloglist

SENARAI PESERTA
1. http://www.aimisyahirah.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
2. http://syazwani14cats.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
3. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
4. http://ora-adzlin.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
5. https://jm2u.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
6. http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
7. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
8. http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
9. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
10. http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
11. http://www.bondezaidalifah.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
12. http://milzah89.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
13. https://asyiqin89.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
14. http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
15. https://cikash.blogspot.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
16. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
17. http://www.ainulaqma.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
18. http://salatulzarida.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
19. http://jombercontest.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
20. https://azietaqniza.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
21. https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
22. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
23. http://sheissyahindah.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
24. http://www.syuhadasalleh.com/2017/08/27/segmen-airahsyahirah-blogspot-cari-bloglist/
25. http://www.sisgee.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html?m=0


Dan bawah ni pulak 10 orang peserta yang berjaya I pilih secara manual untuk masuk dalam bloglist. 10 orang je. Insya Allah akan kekal dalam bloglist I sehingga hujung bulan September. Tahniah terpilih nanti I singgah semua blog yang terpilih dan termasuk yang join sekali okay. Yang tak terpilih nanti cuba lain kali tau jangan la lepasni tak gigih dah nak cuba masuk bloglist I tsktsk

SENARAI BLOGLIST BULAN SEPTEMBER 2017
1. http://www.aimisyahirah.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
4. http://ora-adzlin.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
8. http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
9. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

12. http://milzah89.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
15. https://cikash.blogspot.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

18. http://salatulzarida.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
21. https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
22. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html
24. http://www.syuhadasalleh.com/2017/08/27/segmen-airahsyahirah-blogspot-cari-bloglist/



Pemenang untuk hadiah misteri pula jatuh kepada jengjengjengggg yang paling awal hantar penyertaan di komen box ! Tahniah sis

PEMENANG HADIAH MISTERI !
1. http://www.aimisyahirah.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html




Cabutan semua I lakukan secara manual nanti boleh singgah facebook fanpage blog I kalau nak tengok proses cabutan okay. Hadiah misteri masih misteri untuk pemenang kalau nak tau apa hadiah dia nanti suruh sis pemenang update kat blog hahaha. Kepada sis aimi syahirah nanti tinggalkan nama,alamat dan no telefon kat email I okay. Thankyou everyone yang join.



10 comments

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.