Segmen AIRAHSYAHIRAH.BLOGSPOT Cari Bloglist !

Assalamualaikum and hai.



Harini I nak lancarkan satu segmen untuk bahagian blog I iaitu bloglist tepi sidebar. I nak cari bloglist ! Tujuan utama nak cari bloglist senang sikit I nak blogwalking baca entry entry blog lain. Kalau nak tunggu I bukak blog orang yang I follow lambat sikit la, kalau dah siap ready kat sidebar senang sikit kan. Oleh itu I nak cari blog yang aktif dan selalu up entry kat blog boleh la I rajin sikit nak singgah. Segmen ni akan diadakan pada bulan ogos untuk bloglist bulan september. Jum tengok syarat nak join segmen yang memang senang sangat ni.


SYARAT 
1. Mestilah follow blog airahsyahirah.blogspot.com. Wajib tau
2. Follow instagram @airahbeautyhealth
3. Kalau nak join pastikan blog awak aktif sebab I nak singgah dan komen semua entry ! *gigih
4. Buat satu entry ' Segmen AIRAHSYAHIRAH.BLOGSPOT Cari Bloglist !' dan paste banner dalam tu jangan lupa backlink sekali.
5. Kalau rajin komen sekali kenapa nak masuk bloglist I.
6. Komen entry penyertaan dalam komen box bawah entry ni.


Done ! Senang je kan syarat dia. Insha Allah kalau ramai penyertaan I bagi hadiah misteri sekali jadi ajak ramai-ramai join segmen kecil kecilan I okay hahaha. Antara kelebihan masuk dalam bloglist I, I memang akan singgah sambil tinggalkan jejak kat semua tempat yang boleh dalam blog korang tu.  Boleh jugak rapatkan silaturahim kenal antara rakan blogger kan. Jadi marilah semua orang join. Mari!!!!



( tarikh tutup 30 OGOS 2017 )

31 comments

  1. http://www.aimisyahirah.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  2. Hi! I've already followed you. :D

    http://syazwani14cats.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  3. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  4. JOINED !

    DONE Follow your blog & post this to my blog.
    Joined to get more blogger friends :)


    http://airahsyahirah.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  5. As salam. Good luck to you and your participants. Maaf x dpt join tp abam kie dah follow blog puan Shesyira...TQ.

    ReplyDelete
  6. jm join

    https://jm2u.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  7. join :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  8. akk join

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  9. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  10. hai, singgah sini join bloglist airah :D

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  11. Ai join segmen ni! =D

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  12. http://www.bondezaidalifah.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  13. salam
    dah setel sume syaratnya.
    Kita join untuk menambah kenalan lebih ramai lagi.

    http://milzah89.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  14. join ^_^
    https://asyiqin89.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  15. joinnnnnn

    http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  16. https://cikash.blogspot.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  17. salam ziarah..done follow. Selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  18. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  19. Hi Airah~
    Aqma join your segmen sebab blog airah comel and cantik.. hehehe

    http://www.ainulaqma.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  20. As salam
    akak join segmen http://salatulzarida.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  21. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  22. hye, Assalam :)
    salam perkenalan ^_^
    Sis ad join contest kamu. Ni link nya ;)
    Blog sis masih baru, harap sudi lah menjengah ye.
    for insta nama sis @zeeyta
    https://azietaqniza.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  23. Join :)

    https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  24. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  25. joinnn

    http://sheissyahindah.blogspot.my/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete
  26. http://www.syuhadasalleh.com/2017/08/27/segmen-airahsyahirah-blogspot-cari-bloglist/

    ReplyDelete
  27. gee join!salam kenal semua!

    http://www.sisgee.com/2017/08/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html?m=0

    ReplyDelete
  28. Alahai ramainya dah join.. Takpe la.. cuba nasib >.<

    URL blog : http://www.dedauncomel.com/

    ReplyDelete
  29. alamak baru nak join sekaki. dah terlambat.

    huhu takpelah dtg bw n folo sini:)

    ReplyDelete
  30. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/segmen-airahsyahirahblogspot-cari.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.